tiistai 17. toukokuuta 2011

Mineraaliluomivärejä [PureLuxeCosmetics.com]

Hei kaikki ihanaiset jälleen!

Ensiksi mun täytyy ihan pakolla laittaa tähän alkuun vähä lukemismusaa teille kaikille.
So PUSH THE BUTTON!Ja sitten asiaan. Ah vapaapäivä! Jälleen voi kenailla koneella, selailla iltiksen sivuilta jääkiekkouutisia ja päivitellä tätä minun pikkublogiani. Ihan huippua! Töiden takia meikkibloginkin puoli on jäänyt vähän vähemmälle, mutta eiköhän asia tästä korjaannu.

Joka tapauksessa, on mulla ihan asiaakin tämän kertaiseen merkintään. Joskus vuonna kivi oli puhetta siskoni hyvän ystävän Seijan kanssa meikeistä. Seija kertoi tilaavansa kaiken Amerikasta, joltain random pikkufirmalta. Nyttemmin Seija oli Faceen päivitellyt, että oli taas tehnyt jonkun massiivisen tilauksen, ja päädyin itekkin kaivelemaan tämän firman nettisivuja. Seija osasi antaa todella hyvän vinkin tilata pelkästään näytekokoja, jotka ovat todella halpoja mutta riittävät ihan yhtä hyvin kuin oikean kokoisetkin. 

Heikkouksissani siis tilasin noin 17 dollarilla erilaisia mineraaliluomivärejä. En oikein osannut odottaa meikeiltä mitään, mutta tänään ne saatuani olin todella tyytyväinen. 18 kappaleen luomiväritilaus maksoi euroissa postikuluineen noin 20e. Postituskin oli nopeaa (ja halpaa, muistaakseni alle 20 dollarin tilauksessa jotain 3dollaria?) ja luotettavaa. Tilasin siis täältä. Firma toimii Amerikassa, missä päin siellä en osaa sanoa, mutta yrityksen nimi on Pure Luxe Cosmetics. 

Seijan kanssa soittelin noista luomiväreistä, ja Seija kertoi että kyseinen firma on ilmeisesti jokin aika pieni (nettisivuistakin päätellen), mutta tuotteisiin on käytetty pelkästään värimineraaleja. Sävyt ilmeisesti sekoitetaan itse käsin kyseisessä firmassa, eikä tuotteisiin lisätä mitään ylimääräisiä mömmöjä. Lisää asiasta voi ottaa selville Pure Luxen nettisivuilta, joilla varmaankin on jokin info-osuus, jossa kerrotaan asiasta tarkemmin. Lisäksi nämä näytekoot ovat todella halpoja: yhdestä dollarista melkein kahteen dollariin. Euroissahan tämä tarkoittaa noin 0,70e-1,20e kappaleelta. Alemmista kuvista näette, ettei isoja kokoja oikeastaan edes tarvitse tilailla. Seijakin sanoi, että hänellä on riittänyt melkein kolmisen vuotta per rasia.

Homman nimi näiden luomivärien kanssa on se, että nämä ovat siis pelkkää jauhetta, ts värimineraaleja. Itse olin hieman ymmyrkäisenä, että mitäs vittua, mutta Seija ihana valaisi, että meikkisiveltimen päähän hieman vettä ja levittämään. Muistelinkin jotain tällaistä, kun viimeksi näistä puhuttiin muutama vuosi sitten. 

Nyt kuitenkin kuvia, ja sitten kaivelen vähän Youtubea, josko siellä olisi hieman videoita näistä Pure Luxen tuotteista. Myöhemmin kuvia sitten omasta naamasta kun pääsen noita ihania sävyjä kokeilemaan! <3

Aika paljon sinisiä sävyjä! :o Klikkailkaapa suuremmaksi!
Itseasissa tajusin nyt vasta, että tuossa on kaksi poskipunaakin vielä! Noooooooh :)

Sävylista Vasemmalta oikeelle, ylhäältä alaspäin
Glory                                               Cobalt                                                           Fruit Punch
Blueberry                                         Plummy                                                         Ouch!
Tropic                                             Cheeky (poskipuna)                                       Sequin
Sassy                                               Babydoll (poskipuna)                                    Jaded
Jazzy                                               Solitude                                                        White Diamonds
Iris                                                  Crush                                                            Diva

Toi lista tuli tosi ärsyttävästi tollai sekaisen näköiseksi! Argh! Miks ihmeessä bloggerissa ei voi olla mitää sivunasettelua :f Anyways, nyt sitten hieman lähikuvia mun lemppareista!

Sävy Glory (tämä 1 usd näyte)

Sävy Sassy (myöskin 1 usd)


Vähän heilahti kamera, mutta kumminkin: sävy Jazzy,
ihana kameleonttikimalle! Myöskin 1 usd.

Kuva ei anna oikeutta, koska tämä sävy lähes
täysin pelkkää hilettä. Sävy Tropic, myöskin 1 usd.

Sävy Ouch! Huom. ilman salamaa!

Ja sama sävy salamalla otettuna. Ihana pinkki! <3
Ja nyt sitten sukelletaan Youtubeen ja katsotaan mitä sieltä löytyypi :)
Siis tsiisös noita SÄVYJÄ! Je kuten tos videos sanottiinkin, kaikki on levitetty kosteahkolla siveltimellä. Et sitä odotellessa! :D Tuossa videossa myös muutamia samoja sävyjä, joita mullakin on. mulla on myös ennestään jostain siunaantunut aika videon loppupuolella vilahtava sävy Wreckless, eli siis tämä:


Käytin tätä Wreckless-sävyä tietämättäni esimerkiksi Blue Glitter-postauksessani. Tuolloin kiinnitin sen ihan eri tavalla, kuin "kostealla siveltimellä". Pitänee siis koittaa uudelleen, mutta tällä uudella tyylillä. Mietityttää vaan, et mistähän ihmeestä se on tullu mulle? Olisko Seijalta? :o

Ja sitten toinen, jossa ees vähä säädyllisempää taustamusaa, vituttaa noi pimpimpim pimpelipom-taustamusat. Kaks ekaa sävyä ainaki löytyy multa :)


Nyt voisin kuitenkin mennä tuonne meikkikaapilleni kaivelemaan omia varastoja ja kokeilla näitä uusia huikeita meikkejä. Siitä lisää myöhemmin!

3 kommenttia:

 1. Lisävinkkinä kerrottakoon,että jos sulla on herkät silmät niin nää on ehdottomasti kokeilemisen arvoset! Mulla on tosi herkät silmät,ja siksi ylipäätään siirryin mineraalimeikkeihin,ja nimenomaan juuri tähän kyseisen firman tuotteisiin,koska ne on "käsityönä" tehty,eikä sisällä ylimääräsiä aineita,ja mikä parasta vielä herkille silmille,näiden meikkien poistoon ei tarvi meikinpoistoainetta,lähtee ihan vedellä!!!! :)
  Vielä vinkki,että kyllä noita voi kuivanakin käyttää,mä esim.päivämeikissä käytän kuivana,niin tulee kevyempi väri. Se on vaan alkuun opettelemista irtotavaran käsittelyssä. Väriä vaan pensseliin,hierotaan purkin kanteen,ja sitten vielä koputellaan hyvin purkin reunaan enimmät,niin ei varise silmien alle kaikki :)))

  VastaaPoista
 2. Joo mä ny kokeilin itekki ja pitää kyllä sanoa että vähän on kyllä opettelemista, mutta tyytyväinen olin lopputulokseen :) Saa vielä tänään tehdä toisen postauksen kun kokeilin noita sinisen sävyjä :)

  mutta todellakin hankinnan arvoisia! Ja kiitos lisävinkeistä Seija :)

  VastaaPoista
 3. Tsiisus, pitää vissiin tilata kans, oli kyll niin nättiä. Muutenki tykkään aika paljon just irtoluomiväreistä, ja aina vaan parempi jos niitä saa käyttää märän siveltimen kans.
  Pitää sit varmaan pistää tilaus meneen itelle ja veeralleki :D

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...