tiistai 17. toukokuuta 2011

Blue Glory

Nyt kun sain kameran akun latailtua, sain otettua hieman kuvia, kun kokeilin edelliseen postaukseen liittyviä meikkejä. Yllättäen päätin tehdä sinisen meikin, ja ajattelin sitten laittaa tällaisen kuvapainotteisen postauksen. Pakko kyllä sanoa että oli "vaikeahkoa" handlata kostealla siveltimellä meikkaamista. Piti yrittää saada luomivärin koostumus oikeanlaiseksi, häivityksen kanssa piti hieman taistella, mutta lopputulokseen oon todella tyytyväinen! Oli outoa meikata "vedellä", nytkin sellainen olo, et ihan ku silmis ei olis mitää muuta ku rajaukset :o

Asteikolla 1 perhonen =todella huono 5 perhosta=täysi kymppi, annan Pure Luxin tuotteille siis TITTIDIIIII...


Neljä, koska näiden meikkien käyttö vaatii hieman opettelua. Mutta sehän ei ole mikään este, mun puolesta nää meikit on muuten ihan täydellisiä! <3 Ja sitten kuviin.Eli käytetyt sävyt: Glory, White Diamonds, Blueberry ja Tropic. Mä oon niin rakastunu siniseen ettei mitään rajaa. Jotenki tuntuu et silmätki näyttää paljon paljon tummemmilta! mm, I love it! Ignoratkaa muuten mun laittamaton tukka :)

1 kommentti:

  1. Toi sininen vaan sopii sun silmiin ihan älyttömän hyvin! En kyllä yhtään ihmettele jos oot rakastunu siniseen :D Järjettömän nätti.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...