torstai 7. huhtikuuta 2011

Rajaukset, silmien raamit

Heibä hei, kyllä nyt pukkaa paljon blogipäivityksiä!
Nooh, nyt kun on vapaapäivä, niin kyllä kelpaa. Tämän jälkeen aion hinautua läheiselle postiloodalle viemään muutaman kirjeen, ja käymään varmaankin Samin työnä. Pitäis jostain taikoa spray-maalia ja maalata yks kukkapöytä.

Anyways, nyt puhutaan rajauksista! Mitä meikki olisi ilman rajauksia? Mun mielestä silmät vaatii joka tapauksessa rajaukset, jos ei ihan rajausvärillä, tai kajalilla niin sitten omat pitkät ja mustat ripset toimivat silmien rajaajina. Rajaukset pitävät kaiken kauniin (=silmät) ryhdissä, ja kehystävät silmät samalla tapaa, kuin  taulun raamit kehystävät maalauksen. Edellisessä postauksessa oli myös muutama vinkki rajausten tekoon, joita voitte lukea vaikkapa tästä.

Haluan erityisesti huomauttaa kaikille, miten eritavoin rajauksilla voi muuttaa kasvojen ilmettä. Tässäpä erittäin hyvä kuva, joka kertoo yksinkertaisella tavalla, mitä tässä haen takaa.


Näiden mallien lisäksi rajauksilla voi saada aikaan paljon monen muunlaisiakin lopputuloksia. Seuraavana muutamia sponsored by Google.

ns. normaalit rajauksetTämä kuva Pandan blogista :)Tän blogimerkinnän ydin on nyt siis se, että rajauksia voi käyttää muullakin tavoin, kuin on itse tottunut tai on yleisesti totuttu. Ehkä paras esimerkki tällaisesta on edelläkin esiintyvä Amy Winehouse, joka teki silmärajauksistaan tietynlaisen "henkilökohtaisen tuotemrkin", jos nyt näin voidaan sanoa. Haluan myös muistuttaa, että rajausten ei aina ole pakko olla mustia, vaan niissäkin voi käyttää luovuutta ja värejä. 

Mun kameran akku on tällähetkellä lautautumassa, joten en voi nyt kuvailla omaa pärstääni erilaisissa rajauksissa, joten teen sen vaikka sunnuntaina, kun taas on aikaa. Untill then, practise baby!

2 kommenttia:

  1. Pisamakuva on näköjään meikäläisen blogista, niin laittaisitko vaikka kuvan lähdeosoitteen näkyviin :)?

    VastaaPoista
  2. Hei joo, tottakai! Katoin noita vaan googlesta, enkä sit tajunnu :) Miten muuten hogasit et oon ottanu sen? Sori vielä! olis pitäny tajuta :D

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...