tiistai 12. huhtikuuta 2011

Kilpailun Voittaja

Hei taasen kaikki ihanaiset!

Nyt on aika ilmoittaa tuon itse keksimäni kilpailun voittaja! Alunperinhän mun olis pitäny jaksaa värkätä tämäkin merkintä jo sunnuntaina, mutta elämä sattui tekemään pienoisen esteen. Anyways, tähän alkuun voisin kerrata kaikille lukijoille kilpailun säännöt.

Arvoisat lukijat! Täten avaan kilpailun, johon kaikki halukkaat voivat osallistua! Ideana on simppeli: Tee blogipäivitys omista kosmetiikkatuotteistasi, joita käytät esimerkiksi päivittäin. Lisäksi tee itsellesi meikki näillä kosmetiikkatuotteilla ja liitä kuvat blogientryysi. Meikkisi voi olla pävittäinen käyttämäsi meikki, baarimeikki, työmeikki...mikä tahansa. Tärkeintä, että käytät mielikuvistustasi, teet mielenkiintoisen ja itsesi näköisen blogientryn. Tehtyäsi blogimerkintäsi, linkitä se tämän postauksen kommentteihin, sähköpostilla minulle tai linkitä se minulle facebookiin (seinälle, inboxiin, chattiin, ei väliä). Valitsen voittajan 3.4.2011, jonka jälkeen ilmoitan voitosta henkilökohtaisesti ja teen oman blogimerkinnän kilapilusta. Voittajalle luvassa kosmetiikkapaketti, joka toimitetaan joko kasvotusten tai postitse. Toivon kovasti, että myös ne ihmiset, joilla ei vielä blogia ole, päättäisivät sellaisen tehdä ja osallistua. Blogeja kun ei koskaan voi olla liikaa :>

Onnea kilpailuun!

EDIT: Olen päättänyt ottaa hieman aikalisää voittajan valinnassa: jokainen voi siis osallistua vielä  10.4 asti. Tuolloin valitsen voittajan ja ilmoitan sen sitten täällä blogissa. Syy tähän muutokseen pitkät työpäivät ja muutto.

Kilpailuun osallistui "huimat" kolme henkilöä, joista jokainen teki todella omannäköisen ja mielenkiintoisen blogimerkinnän suhteistaan kosmetiikkaan. Paljon nähtiin ihania kasvokuvia ja puhuttiin ihosta, ripsiväreistä, silmistä ja ihonhoidosta. Tykkäsin ihan kympillä kaikista merkinnöistä, vaikka olinkin toivonut hieman suurempaa osallistujamäärää.

Joka tapauksessa, arpaonni suositteli tällä kertaa Jenniä ja hänen Kahvitauko-blogiaan. Onnea voittajalle! Jospa Jenni vaikka laittaisit mulle jostain suunnasta sun osoitetta niin paketti lähtenee postiin vielä tällä viikolla :) Osote on kyl muuten tuttu mut mikä teijän talonumero on! :D

Lupaukseni mukaisesti teen pienen yhteenvedon voittajan blogimerkinnästä. Here we go!Tykkäsin heti kovasti tuosta blogin avaus-lauseesta, joka on jotenkin niiiiin Jennin tyylinen. Oon aina tykänny myös Jennin blogin ulkonäöstä jostain syystä. Plussaa alla olevista ACOn tuotteista, jotka on tosi ihania. On tullut kokeiltua itsekkin.


Asiasisältö oli järkevästi laitettu kokoon; ensin hehkutetaan omia lempi kosmetiikkatuotteita, näytetään oma meikitön nassu ja aletaan hommiin. Lopuksi Jenni kuvaili lopputuloksen, joka oli mun mielestä tosi onnistunut, kevyt ja nätti.
Jokainen voi tutustua Jennin koko blogimerkintään vaikkapa täältä. Jenni kävi merkinnässään läpi esimerkiksi omat aamurutiininsa, kertoi omaan ihotyyppiin littyvistä ongelmista (Sain muuten tästä yli hyvän idean mun seuraavaan merkintään!) ja liitti merkintäänsä kuvia omista lempparimeikeistään. 

"Toi H&M dipliner on mun luotto! Itse tykkään tosi paljon tosta "siveltimestä" ku se on sellanen kova.. Mulla oli joskus joku eyeliner, missä oli ihan sivellin sivellin juttude ja mun mielestä sillä oli tosi hankala saada hyvää lopputulosta."

Mä meinaan ihan oikiasti mennä perjantaina hakeen tuon H&M diplinerin, ihan vaan Jennin kommentin takia. Itte käytän Rimmelin eye lineriä, mut uskon et toi H&M:n vastaava on paljon halvempi ja varmasti yhtä hyvä. Palkkapäivää odotellessa!

Eikä siinä vielä kaikki!

Tämän lisäksi haluan jakaa kaikille kilpailuuni osallistuneille (Jenni, Lauraida ja Onysablet) oman pikkuisen epävirallisen palkinnon, jonka jokainen voi vaikkapa kopsailla tästä ja liittää omaan blogiinsa. Bloggerin oma tsydeemi ei jostain syystä toimi, kopsatkaa vaikka tästä.

Mun täytyy nyt kaikille myöntää, etten tiedä miten esimerkiksi Beautiful Blogger Award -tunnustus toimii, kuka sen on alunperin tehnyt saatikka miten sitä jaetaan, tai ylipäätään, kuka sitä jakaa.. mutta.. toivotaan, ettei tämä tuota pahennusta kenenkään mielissä,  sillä päätin ottaa homman omiin käsiini ja tein tuollaisen, vastaavalla idealla. Jos jolla kulla ihanalla on jotain infoa, miten nää tunnustukset toimii, niin kerrohan! 
(Tekemäni Awardin alkuperäinen kuva täältä.)

Juillet kuittaa jälleen ja painuu nyt sohvaperunoimaan ja katsomaan SAW-leffaa, ihan vaan sen takia et siinä on Chester Bennington! :D (Vanha teini-idoli <3) 

ps. Loppuviikosta tulee varmaan paljon päiviteltyä tätä blogia (tai minuntaivastani) koska mulla on LOMAA!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...