tiistai 5. huhtikuuta 2011

Muutosmeikki

Eli kuten lupailin, teen pikkuisen entryn siitä, kun lauantaina kännipäissäni meikkasin Laura-ihanaisen, kun oltiin Lauran ja hänen ylkkä kivan miehekkeensä työnä "istumassa iltaa" (todellisuudessa sinä iltana istuttiin aika vähän, lähinnä kaatuiltiin..tai ainakin minä :DDD ).

Anyways, voisin listata tähän vinkkejä, joita annoin myös Lauralle.

* Tee ensin hyvä pohjustus iholle meikkivoiteineen, poskipunineen ym. Aloita sitten vasta silmämeikin teko, ihoa voi korjailla helposti myöhemminkin.

* Kun teet rajauksia eye linerillä tai rajauskynällä tai muulla vastaavalla, tee rajaukset niin, että rajaus on kiinni ripsien tyvessä, eikä rajauksen ja ripsen tyven väliin jää rajauksetonta ihoa. Kiinnitä huomiota myös rajausta tehdessäsi rajauksen jälkeen: rajauksen reunat sais olla mahdollisimman siistit ja linjakkaat.

* Ripsiväri kantsii laittaa niin, että väri alkaa ihan ripsien juurista, jotta vältytään yllä selittämääni efektin korostamista. Jos omat silmät on kuitenkin herkät meikin suhteen, tee parhaaksi näkemälläsi tavalla, mutta huolehdi, että rajaus ainakin on oikein. Taivuta ripsiä, laske taivuttaessasi ainakin viiteen.

* Jos omat kulmakarvat on ns. "väärän muotoiset", joko kasvatat ne uusiksi ja nypit oikein tai vaihtoehtoisesti nypit kokonaan pois sellaisista kohdista, joissa karvat kasvavat "väärin". Meikkikynillä saa kyllä paikattua kulmakarvat. Ja sitä paitsi! Me ollaan naisia! Mun mielestä naiset saa näyttää meikatuilta (ellei hae jotain nude-tyylistä meikkiä)!

* Kiinnitä erityistä huomiota luomivärin levitykseen. Ennen levitysvaihetta meikki voi näyttää suttuiselta, eikä sillä ole mitään merkitystä vielä ennen meikin levitystä ja häivytystä.

* Älä pelkää käyttää värejä.


Ja tässäpä Laura ihan "omana itsenään". Pöllin tämän Facesta, ja arvelin, että Lauralle on varmaan ok et laitan tän tänne, jos se kerta on sulla jo Facessakin. Anyways, sano jos haluat tän pois! :) Niin ja Lauralla onkin nykyisin punainen ja erimallinen tukka. Mutta anyways: Tässä sitten lopputulos:Ainoot muokkaukset mitä kuville tein oli: Red Eye Removal ja sit poistin piirrettyjen kulmien alta Lauran omat kulmakarvat. Meikit on kyllä voimakkaat, i know, mutta hei, olin kännissä ja muutenki, Lauralla on niin räiskyvä persoona et ja vahvat kasvonpiirteet, et sen kasvot & luonne kyl kestää noin paljo meikkiä! :) Minä tyksin ainaskin kovasti.

Mielipiteitä?

3 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...