torstai 14. huhtikuuta 2011

Pastelleja ja vastavärejä

Tänään piti olla alunperin vapaapäivä, mut sainkin kivan työtarjouksen ja ofkooors mä menin töihin :) Siinä sitten oli kivasti aikaakin, että päätin meikkailla oikein kunnolla. Yleensä mulla ei oo töis mitää megapaksua pakkelikerrosta, lähinnä rajaukset ja ripsaria..mutta tänään oli sellainen fiilis, et nyt väriä nassuun!
Elikkä pinkkiä ja lilaa! Ihana yhdistelmä! Pakko kyllä sanoa, että kameran samala ei anna oikeutta tuolle pinkille, saatikka lilalle. Tuo lila on luonnonvalossa paljon tummempaa ja pinkki kirkkaampaa. Noooh, antaapa osviittaa ainakin. Mulla on aina kans ihan erilaiset kulmat! Äh, en jaksa ajatella :D Samaan syssyyn mulla on kans erikokoiset silmät, ja mulla onmuutenki tosi paha tapa nostella aina toista kulmaa jostain syystä. Muutenki, keskustellessakin mun naama venyy niinku pullataikina. No mut kumminki: tolta näytti niinkö "normisti" suoraan eestä. Värit taas aiva puasta kumminki.Kietaisin sitte hain hampaalla vielä tukan kiinni, et pystyy tekeenki töis jotain. Näytti kyl kivalta tollanen ylitte löysä kiinnityssysteemi. Loppuillasta tein tukasta vaan sykerön, johon tungin saman hain hampaan. Suttuinen tukka voi olla välillä aika kivan näköinen! :)

Mietin et vois tulevaisuudessa muutenki kokeilla jotain ihan "outoja" väriyhdistelmiä: esim. pinkkiä ja vihreetä, keltaista ja pinkkiä, sinistä ja keltaista.. vastavärejä lähinnä! Pitää kattoa jos huomenna jaksais vääntää jotain. 

Ai niin! Huomenna rytmikselle vapaan viikonlopun kunniaksi kattoon Petri Nygårdia ja Klamydiaa. Vittu mikä yhdistelmä! Meikä meinaa vetää kyl kunnon muusit (kuten aina), vois kerranki vierailla rytmiksellä oikein humalassakin.. Hmm.. Täytyypä soitella herra Humalalle tässä illalla ja kysäistä, onko hän ollut viime aikoina äkäisellä päällä..

Nyt voisin joko mennä pelailemaan Lolia taikka laittaa dvd:n pyörimään.

2 kommenttia:

  1. Pinkki ja vihree toimii ainaki tosi hyvin yhes! (nimimerkillä omistaa yhden luomiväriduon jossa pinkki ja vihree parina)

    VastaaPoista
  2. Pitää kyllä koittaa ku taas jaksaa :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...