keskiviikko 2. helmikuuta 2011

Megapäivitys väreistä + iisibiisi kikka, jota oikeasti kannattaa kokeilla

Tättärää, tylsyys iski, ja pätchään tässä samalla League of Legendsiä ni ajattelimpa kaivella kuva-arkistojani ja tehdä megapäivityksen! Luvassa siis paljon kuveja!

Illalla voisi harkita Ilonassa pyörähtämistä, tulis niiiiiin halpa ilta! Olin viimeks Ilonassa kuvailemassa Kaadot-bileittein menoa ja sain siitä hyvästä 35 euron edestä drinkkilippuja :) Kuten kaikki tietää; meikäpoika ei juo siideriä, eikä kaljaa. Mulla on nimittäin vielä tämän lisäksi niinkin hyvä tuuri et löytyy 0,7l viinapullo tuolta, ah! Ja ihan ilmainen! Taitaa tämä tytsy olla vähän humalassa tänään c:

Edellisessä entryssä oli kuva Kim Kardashianin valko-ruskeasta meikistä. Löysin siis oman versioni samasta meikistä. Laitan vielä muistutukseksi saman kuvan, joka löytyy tästä vanhemmasta entrystä, ikään kuin vertauskohteeksi sitten minun meikeilleni.





Ja kuten kaikki näkee niin mun mielestä kovin hääviin lopputulokseen ei päästy. Ensinnäkin se, että mun ripset on niin pienet tyngät, että toi meikki vaatii aivan täysin irtoripset, varsinki sellaset paksut ja isot. Toisena erona voi heti sanoa sen, että mun käyttämä ruskea on plajon punertavampaa kuin tuo mitä Kimillä on. Kimin luomissä on paljan harmaampaa, ja mun oma lähentelee osaltaan melkein keltasta. Toinen juttu on se, että aina kun käytän alaluomissa valkosta kajalia (joka "suurentaa" silmiä) ni mulla on aina tosi ufo olo ja mua häirittee se, en osaa sanoa miks. Mut joillekkin ihmisille se sopii, mulle vaan ei :s Liikkuvan luomen valkoinen phjustettiin valkoisella todella paksurakenteisella nestemäisellä (oikeestaan moussemaisella) luomivärillä. Kun valkonen oli kuivunut, laitoin päälle vielä kerroksen valkoista perus kimalleluomiväriä. Tarkotuksena oli saada liikkuvan luomen valkoinen osa niin "silmäänpistäväksi" kuin kahdollista. Lopuksi vaan rajaukset ja ripsari. Myös alaripsien alle laitoin ruskeaa luomiväriä, niin kuin alkuperäisessä kuvassakin näkyy. 

Tässäpä myös juutuubista video, jossa toi muikki tekee saman meikin itselleen:


Omasta mielestäni tein itte melkein paremman meikin ku oti muijja, sillä on jotenki vaan niin eri muotoiset silmät :D

Sitten siirrytään pinkkiin! Ah, mun lemppariväri ikinä <3
Tossa alussa mainitsin, että olin kuvailemassa Ilonassa Kaadot-bileitä, ja tulihan siinä otettua itsestäkin kuvia sitten. Tässäpä sen illan baarimeikki, olkaapa hyvät!





Käytin varmaan yhteensä neljää eri pinkin sävyä ja hieman lilaa tummennuksiin. Lopputulos oli kyl ihan kewl. Salamavalo valehtelee aina sen verran, että meikit ei näissä kuvissa todellakaan näytä niin syviltä ja kirkkailta, kuin ne todellisuudessa oli. Meikki tehtiin Costal Scentsin 88 Shimmer palettella, josta oon puhunu ennemminki. Tästä paletisa löytyy yhteensä kymmenkunta pinkin eri sävyä, ja tässä meikissä käytettiin kahta vaaleinta ja kahta kirkkainta. Ja kuten sanoinkin, ulkoluomien tummennus saman paletin kirkkaimmalla lilalla. Oli pakko laittaa kaveriksi noi mun clip on-pidennykset, jotka etsin joku päivä kaapistani ja laitoin kuntoon. Oli ihanaa olla taas pitkähiuksinen! Onneksi perjantaina laitetaan siskon kanssa uudet pidennykset, ihan ompelemalla :) En vaan osaa päättää haluanko taas musta pinkkiä tukkaa, vai laitanko pelkästään mustaksi.

Importanto! Jos oikeesti pidät kirkkaista sävyistä ja inhoat sitä, ettei luomivärit ole saman värisiä kasvoissasi, kuin paletissa jota käytät, niin NO WORRIES! Tähänkin on yks tosi iisibiisi kikka, jota mä käytän oikeestaan aina kun meikkaan. Kun olet tehnyt kasvoihin peruspohjustuksen (meikkivoide, puuteri, poskipuna ym) ni otappas valkoinen kajaali ja vedä koko liikkuva luomi sillä ja rakenna loppumeikki kokonaan siihen päälle! Eihän puuväritkään oo saman värisiä ruskeella kartongilla, kuin valkoisella paperilla. Valkoisella kajalilla saat meikistä pysyvämmän ja värit paremmin esille. Huomioi, et kun ostat itsellesi valkoista kajalia, osta sellainen, joka levittyy hyvin. Kokeile vaikka käden selkämykseen miten kajali levittyy. Osta sellainen, joka levittyy helposti, ja jonka terä on mahdollisimman pehmeä. Kun levität kajalia liikkuvalle luomelle, tulee sen levittyä helposti ja tarttua kerralla. Monet kaverit, joille oon kertonu tästä kikasta, tekee sen virheen, että ostavat kajalin, joka on liian kovateräinen, eikä valkoinen väri tartu luomeen kunnolla. Kajalin levittymistä helpottaa myös meikinpohjustusvoiteet.

Sitten vihreään.  Kuva ei nyt ole mikään paras mahdollinen, mutta sävyt näkyy ihan jees. Vihreä on kaikkien värikarttojen sun muiden mukaan erittäin suositeltava ja sopiva väri ruskeasilmäisille. Itse en kuitenkaan ikinä välitä mistään ihmeen suosituksista ta ivärikarttahässäköistä, vaan meikkaan aina niin kuin sinä päivänä tuntuu kivalta. Tämän kuvajaisen löysin kuva-arkostojeni syvyyksistä, vaikkei olekaan kuin ehkä kuukauden vanha kuva. Klikkailkaapa kuvaa isommaksi niin näette paremmin käytetyt sävyt.


Nämä sävyt loihdittiin henkkamaukalta ostetulla Hello Kitty paletilla a 4e muistaakseni. Jälleen yksi todiste siitä, että halpa voi olla hyvää, eikä aina tarvitse käyttää juuri niitä tuotteita, joita joku muu käytti tehdäkseen tälläisen lookin. Ostin kyseisen Hello Kitty paletin joskus vuonna kirves alennusmyynneistä. Palettiin kuuluu 10 isohkoa luomivärinappia, ja ostaessani värit olivat todella houkuttelevia, koska niiden päällä oli paksu kerros glitteriä. Pahasti petyin, kun kotona sitten kokeilin palettia, koska glitterkerros pyyhkityi pois heti ensimmäisellä kerralla, eikä näkynyt meikissä mitenkään. Myyntikikka tämäkin. Mutta! En luovuttanut. Vaikka glitter-kerrokset katosivatkin käytön myötä, paljastui luomivärien todelliset sävyt, jotka ovat nykyään mielestäni aivan ihania!
Onhan tuo paletti hieman kärsineen näköinen, mutta tykkään siitä silti kovasti :)

Nyt loppui omat kuvat ni voisimpas etsiä hieman netistä videoita ja muuta härpäkettä :)


Järkyttävät noi huulet, mutta muuten aivan mielettömät värit! :D Ja niin kuin toi tekijäkin itse on laittanu lisätietoboxiin, meikin kuuluu näyttää siltä et on aiva tonneittain pakkelia naamassa, mutta silti todella nätti jä näyttävä meikki, i love it!



Tässä toisessa videossa on tehty tosi ihanilla pastellisävyillä oikeinki kiva meikki. Pitääspäs joskus kokeilla.

Sitten yks video Miss Chievousilta, jonka make up tutorialeja seuraan oikeestaan jo ihan vakituisesti. MC:llä on jotenki vaan niin ihania väriä ja toisekseen, hän käyttää tuota 88 ultra shimmer palettea, jota itsekin käytän. Tutustukaa ja kokeiltaa!


Ah, minun palettini <3

Ja sitten kuvaa tämän päivän meikkiostoksista!


Saapi nähdä onko noista meikkivoiteista mihinkään. Oli pakko ostaa kaks, 13,95 2kpl brought to you by your local Halpa-Halli! Puuteri on Maybellinen Affitones-kivipuuteri, oliskohan se ollu jotain 10,50e?

8 kommenttia:

  1. Mistä sä tilasit tuona kasikasin? Mulla on kans niin noloosti noita luomivärejä, että olis pakko saada lisää.

    VastaaPoista
  2. Ka perkele, sullon sama tausta kuin mulla, mutta erivärinen, millä tämmönen? :)

    VastaaPoista
  3. Vaihda vaan sitä väriteemaa, niin tausta mukautuu siihen. En ees tienny et sulla oli tää, mä katoin et viimeks sulla oli se bubbles-tausta :)

    Ootas, laitan linkkiä:
    http://www.coastalscents.com/cfwebstore/index.cfm?fuseaction=category.display&category_id=122

    Paypalilla tai sit luottokortilla, niinku mä tilasin.

    VastaaPoista
  4. Pakko kommentoida! Mä seuraan kans iha himona noita makeup-tutoriaaleja juutuupista ja tuo petroolinsininen / sinivihreä, miksi tuota ikinä pitäiskää sanoa on mun yks mun suosikkimeikeistä.

    Mä käytän luomivärien alla semmosia Lumenen jumbokyniä, en tiiä myydäänkö niitä enää mutta aikoinaa niitä sai Keskiseltä meleko halavalla kaikissa maailman väreissä. Valakonen on ykkönen, muita värejä tulee käytettyä lähinnä sitte samansävysten luomivärien kans (ruskia, violetti jne). Vedelläki oon yrittäny luomiväreistä intensiivisempiä saada mutta se toimii meikällä lähinnä käteen ku kokeilee. Luomelle ei jotenki vaa tartu.

    Täydellinen, täysmatta hyväpigmenttinen valkonen luomiväri on vielä hakusessa. Tai löyty se Kicksistä mutta hinta vähä hirvittää.

    Mitä ripsiväriä sä Taru käytät? Ja onko sulla luonnostaan kaarevat ripset vai taivutaksä sellasilla taivuttimilla? Mulla kaartuu tosi nätisti niillä mutta sitte ne suoristuu aika nopiaa :------( Maybellinen Sky High Curvesin vedenkestävä ripsiväri sai ne pysymään aika hyvin mutta nytte en oo löytäny kuukausiin vedenkestävää versiota kaupoista.

    Peeäs: Meikkivoide sama, paras tähänastisista mitä on tullu käytettyä!

    VastaaPoista
  5. Sanna, varmaan hyvännäköstä jälkeä tulee noilla jumbokynillä, mutta mun ymmärtääkseni niissä jumbokynissä on useimmiten ns. murtovärejä, eli ei päävärejä. Tyyliin esim. et perusvärit on justiin sinien punanen keltanen vihree valkonen musta ym, mut et olisko noi jumbokynät sitte aina sellasia glitterisiä ja tyyliin vaaleempia pastelliversioita pääväreistä..? en osaa sanoa :) Mutta jos tykkäät niitä käyttää niin hyvä, vissiin käytät niitä samalla periaatteilla kuin mä perus valkoista?

    Make up Storen valkosesta luomarista sen verran; OSTA! Jos oikeesti olit tyytyväinen siihen, niin osta ihmeessä! Make up Storen luomivärinapit on kieltämättä aina hintavia (jos puhut niistä, jotka on sen 16e kpl) mut niissä on paljon tavaraa ja kestävät kauan. Muutenkin valkosta oikeasti hyvää luomiväriä on hankala löytää.

    Ripsarista ja ripsien taivuttamisesta: Kyllä taivutan ripsiäni. Käytän ihan perus ripsentaivuttimia, uusimmat on Cailapin mustat taivuttimet (olisko joku 6e s-marketeissa). Aiemmissa entryissä oonki maininnut et käytän Oriflamen Wonderlash mascaraa, aivan juippu tuote! Jos Sanna joku sun kaveri on Oriflame-myyjä niin tilaa ihmeessä! Aivan upea tuote, ja ripset pysyy kyllä kaarevina. Itselläni on nimittäin samaa ongelmaa että ripset tuppaa suoristumaan aika ajoin ripsivärin laiton jälkeen. Kaveri käyttää tota Sky High Curvesia, mutta hänellä on alunperinkin ihanan kaarevat ripset, ettei tarvi ees käyttää ripsentaivuttimia. Hänelle tuote aivan idyllinen, mutta kun itse sitä joskus käytin, en huomannut mitään erikoista.

    Mut koita tota Oriflamen ripsaria, jos se on kampanjatarjoukses ni ei oo ees kallis, halvimmillaan 7-8e, norm. jotain 12-13e

    VastaaPoista
  6. Mä vaihdoin sen yöllä kun jotenki kyllästyin siihen bubble juttuun, sit löysin sen kiemura jutun, mutta sitä ei saanu muunneltua ja sitte vartin päästä löysin sen mitä voi muokata :) Ai se pitää visalla maksaa :(

    VastaaPoista
  7. Mulla on ollu niitä jumbokyniä melekoone määrä mutta nytte on tallessa enää valkonen, kuparinvärinen, vaaleanpunanen ja vaalianvihiriä. Glitteriä niissä ei oo mutta luomiväri tarttuu siihe päälle kyllä niinku unelma. Ja joo käsittääkseni meidän metodi on aikalailla sama. Mullaki on yks pehmeähkö valkonen kajal joita yleensä laitan liikkuvalle luomelle ihan tuohon silmän sisänurkkaan nii valkonen näkyy paremmin.

    Just tuosta 16 euron napista puhuin :D Oon monesti kyllä miettiny että pianko sen ostais ja jättäis muutamat turhakeostokset ostettua nii siinähä se olis. Mulla on vähä se ongelma että ostan paljon halpaa ku voisin vaa ostaa muutaman kalliimman, oikiasti hyvän tuotteen :D Mä oikiasti hukun kaikkeen turhaan meikkiin mitä en käytä ikinä tai jos käytänki nii HYVIN harvoin. Ahdistaa välillä ku on kolome kopallista meikkiä tuolla kaapissa. Hnngh.

    Mulla on tuommonen Wonderlash-mascara ja sei toiminu mulla ollenkaa. Varmaa pitäis vetästä hiuslakkaa ripsihin nii pysyis, alakaa vituttaa ku ei mikää toimi :D Nojaa, metsästys jatkukoon!

    VastaaPoista
  8. Mulla on ihan sama ongelma, et meikkiä ripajaa vaikka kuinka, mut sitte mulla on oma meikkipussi, jossa on kaikki päivittäisessä käytössä olevat jutut. Muut on tuola kaapissa ja harvoimpa tulee käytettyä. Ehkä siks just ostin ton 88 paletten, koska nyt sais ihan luvan kanssa nakata menemään kaikki vanhat paskat. Mutta arvaa oonko saanu aikaseks :D Mut oikeesti kantsii ostaa se Make up Storen nappi, on hyvä, voin luvata :)

    Aika jännä kun et tykänny tuosta wonderlashistä, mutta kaikki tykkää eristä :)
    Toinen mitä oon käyttäny, oli toi Colossal, se keltanen ripsari, jota aikoinaan mainostettiin kovastikkin telkussa. Siinä ripsaris ei kyllä tietääkseni oo mitään käiverrys-efektiä, niinku esim justiin sky high curvesissa.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...