maanantai 31. tammikuuta 2011

Viikonlopusta selvitty

Jees.

Tällä kertaa luvassa vain tekstiä, ja jos jaksan voisin liikkua internetin ihmeellisessä maailmassa ja laittaa muutamia kuvia meikeitä, joita oon tesminyt. Viikonloppuna autoin jälleen Heikulia, ja näytin pari vinkkiä kuinka saada hänen alustamansa meikki pikkuisen tummemmaksi :)

Näin kun on tehty perus silmämeikki, esim vaikka ihan perus plain valkonen luomiväri, rajaukset ja rajaukset, on lopputulokseen tosi helppo lisätä syvyyttä ja moniulotteisuutta muutamalla sudin vedolla. ELikkä, ottaa hän kauniiseen kätöseensä ihan perus sudin, karvoilla ym materiaalilla ei ole mitään merkitystä. Omasta meikkipaletista sitten otat runsaasti tummaa luomiväriä (Heidille kokeiltiin luumua) ja karistelet liiat pois, ettei nassu ole täynnä meikkijämiä. Sitten pidät silmät ihan rentoina kiinni, etsit luomestasi silmämunan ja luun välisen "raon" ( :DDDD) ja työnnät sudin ihan reilusti luomen ja luun väliseen rakoon. Avaat silmät ja liikuttelet sutia tässä vaossa edestakaisin. Tässä vaiheessa luomiväri ei sinälään näy minnekkään, mutta kun olet ottanut sudin tästä vakosesta pois ja suljet silmäsi, on luomeen jäänyt terävähkö luomiväriviiva. Siitä sitten sormilla pyörivin liikkein häivytät yläspäin kohti kulmaluuta. Älä häivytä alaspäin kohti luomea. Sama toiseen silmään ja avot, meikki näyttää täysin erilaiselta. Laitampa tästäkin aiheesta myöhemmin kuvasarjaa, kun kokeilen samaa itselleni lähipäivinä.

Tässä hyvä kuva joka kertoo kaiken oleellisen.
Toiseksi tummimmilla pisteillä ympäröity kohta on siis juurikin se kohta, jossa luomivärisutia liikutellaan. Rohkeesti vaan työnnätte syvälle tonne vakoon ja sitten levittämään (näin kaksmielisesti ilamistuna :D ).

Mutta nyt Internetin tarjoamia kuvia luomivärimalleista, joita kokeilin jokunen viikko sitten. Kuvia niistäkin laters.
 Silloin kun tein tämän meekin, sain värit aikalailla samat kuin tässä kuvassa. Sisäsilmän väriskaala oli hankalampi toteuttaa, koska väri vaalenee ja kuvassa on ilmeisesti käytetty jotain voidemaista pohjustusta tai sitten alle on laitettu pelkästään valkoista voideluomiväriä.


Tämä kuva innosti mua kokeilemaan rainbow-tyylistä meikkiä ekaa kertaa. Tykkäsin lopputuloksesta, mutta keltainen on kyllä niin outo väri mun mielestä kasvoissa, etten ihan heti kuitenkaan baariin näissä meikeissä lähtisi.


Ah, ihana Kim Kardashian ja hänen ruskeat silmänsä <3  Kokeilin tätä meikkiä, mutta pakko sanoa, että en pitänyt lopputuloksesta.. Niin väkevän valkoinen luomiväri sai silmäni tuntumaan todella suurilta ja avoimilta. Suosittelen tätä meikkiä kuitenkin tummahipiäisille ja pienisilmäisille naisille:  tälläinen meikkiyhdistelmä saa silmät todella isoiksi ja upeiksi. Kantsii muuten huomioida, että tällänen meikki oikeesti vaatii tekoripset, jos sitten omat ripset eivät ole todella pitkät.

1 kommentti:

  1. Sori kaikki ku mulla on aina noita kauheita kirjoitusvirheitä mut en jaksa niitä sen kummin korjailla enää.. :D

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...