maanantai 14. helmikuuta 2011

Ystävänpäivämeikki

Helloes!

Ah niin ihana ystävänpäivä, ihanan kaunis sää ja kuumeilun ja koomailun jälkeinen hyvä fiilis ja mielessä niiin paljon ispiraatiota! Kävin aamusta koululla syömässä ja samalla hain hieman Siwasta leipävärkkiä. Oli niin kaunis aurinkoinen päivä, että päätin siivota, joten kotiin päästessäni tiskasin haisevan tiskivuoren, pyyhin pölyt ja imuroin. Siinä sitten otin kuveja minun kämpästäni ja kaikista pikkuesineistä, joista tykkään, ja joilla on oma tarinansa. Sisustusjutuista kuitenkin myöhemmin.
Tänään ihan pursuan asiaa, ja aioinkin tehdä kolme eri postausta! Tämä entry saapi olla virallisesti se ns. "meikkiosuus", mutta haluan kirjoittaa hieman muustakin. Toisessa entryssä puhun meikkujutuista poiketen sisustamisesta ja kolmannessa kulmakarvoista. Urakka alkakoon!

Tänään kaivelin tuota mun meikkikaappia ja päätin käyttää tämän päivän meikissä niitä kosmetiikkatuotteita, jotka vain jostain kumman syystä makaavat kaapissa käyttämättöminä. Säästän ne aina suursiivousta tehdessäni, koska ajattelen että "tätä vois tarvita myöhemmin" ym. No nyt tuli sitten tarvittua!

Kuten olen maininnut ennemmin täällä blogissa, mun "rutiiniin" kuuluu meikin alle valkoinen kajalikerros, mutta nyt kokeilin jotain ihan uutta! Löysin kaapin perältä ilmeisesti luomivärin, koska puikossa ei sen kummemmin kerrottu oliko kyseessä huulivoide tms, vaiko luomiväri. Puikossa luki kuitenkin Avon. Päätin, että se oli luomiväri, ja vedin sitä koko liikkuvalle luomelle ja kulmaluuhun asti. Puikossa oli paljon glitteriä ja koostumus iholla tuntui kivan jämäkältä, eikä sellaiselta löysältä, niiin kuin yleensä voidemaisissa luomiväreissä. Voidemaisissa luomiväreissä on muutenkin vaarana se, että värit liikkuvat silmäluomen ryppyihin ja luomivakoon. Ehkä tämä syynä siihen, etten niitä paljoakaan käytä.. Joka tapauksessa: tämä voideluomiväri-puikko-juttu-juttunen ei niin tehnyt! :D

Kaapista löytyi myös "jumbokynä", Avonin tuote tämäkin, jonka teroitin ja kokeilin ensikertaa, koska mulla ei oo ennemmin ollu oikean kokoista teroitinta. Oli HOT! Paljon glitteriä! <3 Ostan todella harvoin jumbokyniä, juurikin tämän teroitin-ongelman vuoksi. Kun tänään tutkailin omaa teroitintani, huomasin, että isommassa "röörissä" on erillinen pyöreä pala, jonka voi poistaa, jos teroitettava kynä on vieläkin isompi! Wuhuu! Eihän mulla ookkaa ollu tuota teroitinta ku viimeset puoli vuotta ja nyt vasta tajusin tällaisenkin hienouden! Anyways, lisäsin tätä jumbokynää silmien alaluomen lisäksi sisäsilmään voide-puikko-hässäkkä-luomivärin päälle. Tähän päälle aloin sitten rakentamaan "itse meikkiä" toisella voidemaisella vihreällä puikoilla ja 88 Ultra Shimmer Palettesta.
Sori huono kuva, mutta kameran akku on latauksessa, niin puhelimella sitten nopeasti räpsäisin :) Eka luomiväripuikko on Oriflamen vihertävä ja tuo alempi sitten Avonin joku random valkoinen glitterimäinen. Jumbokynä unohtui kuvasta, mutta eipä se mitään. Puikoilla siis pohja, ja sitten mustaa.

Kokeilin ekaa kertaa myös meikkiä tehdessä teippiä. Laitoin teipinpalat silmän ulkokulmasta ohimoa kohden ennen jauhemaisten luomivärien lisäämistä. Myöhemmissä kuvissa näkyy miten se vaikutti lopputulokseen.
Ja tässä kuvaa sitten tuota mun 88 Ultra Shimmer Palettesta, punaisella ympyröity mitä värejä käytin. Värit lisättiin vaaleimmasta tummimpaan niin, että vaaleimmat sävyt tulivat silmän sisäosaan ja tummat ulko-osaan. Huomatkaa: En käyttänyt meikissä ollenkaan valkoista luomiväriä. Valkoiselta näyttävät kohdat ovat vaan niin vaalea vihreää, että voivat hämätä katsojaa :)

Tässäpä tulosta:


Ignoratkaa mun nyppimättömät kulmakarvat kiitooooos !
Valosta johtuen voivat näyttää toisiinsa verrattuina epäsymmetrisiltä :) (kuten kulmakarvatkin... vittu niitä jaksa aina vääntää..) kulmakarvojen alapuolella kohdevärinä edellämainitsemaani puikkoluomiväri/huulivoide juttua.Ja tässäpä koko pärstäkerron, huomioikaa vammainen ilmeeni! <3Tässä kuvassa näkyy hyvin tuo teipin jättämä terävä linja (silmän ulkoreunasta ohimoa kohti). Vihreää myös silmän alapuolella :) Klikkailkaa suuremmaksi.

Tuli kaikin puolin aika jees kiva meikki, mutta kun käpyttelin tuolla ulkosalla, alkoi toinen silmä ihan mielettömästi valumaan. ARGH! Mitään en sitten inhoa enempää! Mietin, että valuminen voi kylmän sään lisäksi johtua siitä, että voidemaisen luomivärin päälle laitettu nestemäinen rajausväri (eyeliner) ei välttämättä "pysy kiinni" yhtä hyvin kuin esimerkiksi pelkän jauhemaisen luomivärin päälle laitettuna.

Yks juttu on ainaki varma: alan käyttämään noita puikkoja kyllä paljon enemmän!

3 kommenttia:

  1. Mikä tuo MUS:n glitterjuttu on?

    VastaaPoista
  2. elikkäs toi on Make Up Storen luomivärinappi, Jubilee on sävyn nimi. Se on ihanan musta, ja noi hileet, jotka tossa sävyssä on, on tietyssä valossa vihertäviä, tietyssä valossa kellertäviä :) a 16e

    VastaaPoista
  3. Ok, kiitti. :) Mulle on päässyt kehittymään joku MUS-fiksaatio tässä.. :D

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...