perjantai 11. helmikuuta 2011

Kaikkea muuta

Cheers everybody!

Sain aikaiseksi vihdoinkin muokkailla tämän blogini ulkonäköä hieman omanlaisemmaksi and I like it! 

Kosmetiikka-asioissa on ollut hieman hiljaista viimeaikoina, sillä en ole meikkaillut ollenkaan. Olen ollut kuumeisena ja lähinnä koomassa viimeiset kolme päivää. Ihanaa. Minulle kun tämä sairastelu on sen verran harvinaista, että kun sitten sairastelen, tuntuu että pitää hautajaisia jo alkaa järkkäilemään. Kipeily ja sängyn pohjalla makaaminen on toisaalta hyvää aikaa kasvojen puhdisteluun ja muun ns. pohjantyön tekoon. Erilaisten kasvohoitojen ja kuorintojen tekeminen on yllättävän virkistävää kuumehuuruissa. Tässäpä hieman kuvaa mitä kuorintanaamioita tai -tuotteita käytän.
Garnierin Exfo Brusher on ihan uskomattoman kiva tuote! Hyvä hinta-laatu-suhde, koska purkki on aika iso ja riittoisa. Käytän kasvoihin yleensä suihkussa ollessani, iho tuntuu ihanan pehmeältä jälkeenpäin, mutta mitään muutosta parempaan ihoon en ole sen kummemmin huomannut. Kantsii kuitenkin testailla, oliskohan 6-8e kpl.


Avonin Planet Spa-sarjaan kuuluva kuolleenmeren mineraaleja sisältävä savinaamio on yks mun lemppari tuote Avonilta. Kasvot on savinaamion jälkeen ihanan pehmeät ja viileät, I like it! Samaan sarjaan kuuluu myös vaaleanpunainen tuote (en muista nimeä), joka on syväpuhdistava ruusuntuoksuinen voidemainen naamio ja sitten vielä vihreä peel off-naamio, jonka täytyy ns. repiä pois kasvoilta kun on kuivunut tarpeeksi. 


Olen tässä tuumaillut noita meikkitutoriaalien tekoa ihan videolle, mutta jotenkin en pidä ajatuksesta laittaa naamaani Youtubeen. Mietin tässä, että olisko mitään muuta vastaavaa palvelua, jonne voisin uploadata videoita ja linkittää tänne.. mm.. täytynee tutkia. Tutustuin muulta kannalta sitten Yuotuben Suomalaisten tekemiin meikkitutoriaaleihin, enkä kyllä oikein innostunut. Porukka nimittäin kuvailee itseään webbikameiroilla, eikä puheesta saa mitään selvää, not good! Voisinkin tässä linkittää muutaman esimerkin..
Tää on yllättävän hyvin tehty, propsit hänelle!

Muistakaapas rakkaat äänestää sivun vasemmalla puolella löytyvässä äänestyksessä mitä haluatte seuraavaksi nähdä! :)
Äänestys löytyy tuolta
<--------------------------------------------------------------

vittu mun pitäis oikeesti opetella kirjottamaan, tossa äänestyksessäkin lukee "haluasit" enkä voi enää muokata sitä! Awwwwwww :c

2 kommenttia:

  1. Ompas kivan näkönen ! :)
    Laitas uudesta tugastaki vähä kuvaa tänne? :)

    VastaaPoista
  2. Joo pitääpä laittaa vähän tukkaupdatea vaikka huomenissa :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...