maanantai 14. helmikuuta 2011

Sisustamista

Ello.

Nyt sitten kolmas entry tälle päivää, joka on omistettu kokonaan sisustamiselle! <3 Mun kämppä on ollu mun hlökohtainen sisustusprojekti kesästä 2009 asti, jolloin tähän muutin (muistaakseni?). Aluksi väripaletti koostui lähinnä ruskean eri sävyistä, ja valkoisesta. Nyttemmin on kuitenkin tapahtunut muutoksia ja olen rakastunut mustavalkoiseen! <3 Mustavalkoisen tehosteväreinä käytän pääasiassa pinkkiä ja pastellinsinistä. Vihreääkin löytyy.

Kaikilla tavaroilla on oma tarinansa, mutta katsotaan jaksanko sen kummemmin tähän rustailla. Let the pic flow begin! :>



Kehys 1e Tiimarista, kuva googlesta ja ihana ruusukynttilä pikkuveljen tyttöystävältä :)



Ranskasta ostettu halppis rannekello (10e), aivan ihana,
mutta menin tyhmä kastelemaan sen, eikä enää toimi :c Taustalla hieman kirjoja ja Tarot-kortit.



Ystäväni Heidin ehdotuksen mukaan ostin huoneen "tyhjään kohtaan" peilin, joka nojaa Seinää.
Äiskä osti 15 eurolla Jurvan Halppiksesta, ylkkä hieno! Lattialla mustia ja valkoisia kynttiläsysteemejä :))

 

Lähikuvaa peilin raameista.



Hyllyltä löytyypi synttärilahjaksi saatu kirahvi-säästöpossu, joka on kokopuinen ja sisältä ontto, aivan mielettömän hieno! Hyllyllä myös äitin ja isin kihlakuva vuodelta nakki ja kivi. Äiti on niiiiiin kaunis ja isä tosi komea! Tuikkuhässäkkä Jyskistä, olisko 3e kpl? Näitä löytyy kaksi kappaletta. Taaempana Iittalan tuikkukippo Pomolta joululahjaksi.



Minun Wedding My Little Pony <3 ! Ainoa poni joka säästyi lapsuudessa kamalalta kohtalolta: muut ponit saivat uudet kampaukset ja "hienot" luomivärit kuulakärkikynin. Harmittaa jälkeenpäin!



Kirpputorilta löytynyt massiivipuusta käsinveistetty kilpikonna. En osaa sanoa miten maalattu, mutta kilpparin pohjasta näkee, että se on käsin veistetty. Kirpparilla pyydettiin 8 euroa ja olisin mielelläni maksanut enemmänkin. Vieressä sisaruskuva viime kesältä, kun pikkuveli pääsi ylioppilaaksi. 



Toisella hyllyllä Marimekon klassinen Mariskooli, joka on juurikin toista käyttämääni tehosteväriä. Saatu tädiltä joululahjaksi. Tehosteväri jatkuu jukkapalmun ruukussa (Minimanista, 3,95e). Kehyksissä on synttärikortti, jonka sain Tiinalta. Oli kuulemma niin mun näköinen kortti, että oli pakko ostaa :)



 Sohvalta löytyvä pinkki untuvatyyny, Iskusta -50% eli 25 e alennuksien jälkeen :)
Aivan mahti ostos, tämän kanssa ollaan simahdettu sohvalle liian monta kertaa.
Kallis sohvatyynyksi, mutta on maksanut itsensä takaisin moneen kertaan.



Taaempana ihana vanhanaikainen metallipurkki, jossa säilytän ompeluvälineitä. Sain entisen poikaystäväni äidiltä. Multa löytyy näitä kolmea eri kokoa, pitäis kehitellä niille muillekkin jotain käyttöä. Toinen metallirasia on saatu viime lokakuussa synttärilahjaksi Jyväskylän Jenniltä. Rasiassa oli kuusi suklaapusua, joten ostan aina silloin tällöin pusuja ja täytän tämän rasian niillä :)




Tämä korkkitaulu-ostos tuli todella halvaksi kun sen päätin ostaa. Tiimarissa oli sinä päivänä nimittäin "heitä noppaa ja katso minkä alennuksen saat"-teemapäivä ja minähän sain heitollani juurikin sen parhaimman alennuksen eli -50%. Nopan heiton jälkeen sanoin, että "Opiskelijakorttia on tässä vaiheessa varmaan enää turha näyttää", (koska alennuksen päälle ei anneta toista alennusta), mutta kokeiltuaan kassaneiti ilmoitti, että opiskelija-alennuksen saa samaan tuotteeseen, vaikka sain hinnasta jo puolet pois. Maksoin tästä korkkitaulusta muistaakseni loppujen lopuksi 5 e, ohv 16e, jos muistan oikein. Pidän tätä taulua tietynlaisena leikepöytänä; laitan siihen kaikkea kivaa, mitä löytyy esim. lehdistä; mainoksia, horoskooppeja, hyviä artikkeleita... ja tietenkin taululla on kavereiden kanssa otettuja kuvia :) 




Uusin hankinta asuntooni: Sotkasta kaksi valkoista nahkaista baarijakkaraa.
Ohv 89e kpl, tinkimisen jälkeen 71e kpl :)



Toiset sohvatyynyt. Valkoinen karvatti siskolta. Musta (klikkaa isommaksi, ja näe kuviointi) kirpparilta, 1e.




Äidiltä saatu ihana mustavalkoinen-lehmä-talouspaperirulla-pidike. Vieressä irtoteetä :)




Siskon mieheltä pelastettu kynttilävitriini. Ihanan musta ja metallinen <3 Kaispais hieman siivousta :)


Tässäpä tämän päivän blogimerkinnät. Tulevaisuudessa hieman tukkapidennystä ja äänestyksen mukaisesti joko Rainbow-meikki, meikkikaappini salaisuuksia, pohjustus- ja poskipunatutorial tai tuote-esittelyitä. 

Cy Laters!






3 kommenttia:

  1. Ai sä oot laittanu sen kortin kehyksiin, voi kun ihanaa <3 Mäki voisin päivittää tänne sisutus- juttuja, toinen inspis sulta tänään siivouksen lisäksi :)

    VastaaPoista
  2. Ihkuliini kämppä! Saanks mä muuttaa sun luo 8)

    VastaaPoista
  3. kyllä tänne aina yksi kettutyttönen mahtuu :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...