torstai 2. kesäkuuta 2011

Krapulapäivän helppo meikki

Kuka ei oikeesti olis joskus joutunu raahaamaan
itteensä hakemaan pitsaa krapulapäivänä? 

Mä jouduin tän lisäksi vielä käydä auttamassa siskoa työmaalla, tauottamassa hetken aikaa, joten en voinu ihan järkyttävän näköisenä lähteä. Tukkaa hieman kampailin, vaikkei se noissa kuvissa vielä siltä näytäkkään. 

En oikeesti vaan jaksanu alkaa säätään mitään erityisempää, joten käytin pelkästään kajalia ja ripsaria tän meikin tekemiseen. Sekin oli aika suoritus olotilaa ajatellen. Kulmat oli pakko tehdä, ja niissä se suurin työ sitten olikin. Mulla on muuten sen tyyppiset ripset, että ne taipuu takaisin omaan suoraan malliinsa ripsarin laiton jälkeen, jos niitä ei käherrä miljoona vuotta. Ne vaan ei jotenki tykkää olla kaarevat.

Keksin tähänkin pulmaan sitten pienoisen "huijauskeinon". Tein kajaalilla varsinkin Kiinassa ja Japanissa paljon käytettävät piilorajaukset. Piilorajaukset on rajaukset, jotka tehdään silmän yläluomen sisälle, ei siis normaaliin tapaan luomen päälle ripsien tyveen. Huijjasin kuitenkin hieman lisää ja lisäsin kajaalia myös silmän yläluomen päälle, "normaaliin" kohtaansa. Lopuksi tein taivutettujen ripsien kulman mukaan pienen ulkonevan siiven (miksi ihmeeksi tätä sanotaan oikeesti?). Kajaalia pikkuisen myös silmän alaluomelle, rillit päähän (olisin laittanu arskat mut perkele oon kadottanu ne) ja menoksi. 

Yllätys et aiva järkyttävä määrä verisuonia :DVähä väsyneen näkönen? Nooh, eikö me kaikki välillä.Nyt mä kuitenkin aion mennä tuohon sohvalle katsomaan Green Hornettia ja varmaan nukahdan kesken. Ah, näitä vapaapäivä! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...