torstai 26. toukokuuta 2011

Jaded Cobalt with a Shade of Pink

Nyt vuorossa sitten meikkiblogin päivitys. Tässä tuleepi sitten kahden eri kerran meikit, vihreät olivat töissä, punertavat oli viikonlopun menoissa käytössä. Ja tässäpä kuvajaiset :)*wirn*

Vihreässä meikissä käytetty Pure Luxen sävyjä nimeltä Jaded ja Diva. Tykkäsin et vihreä oli ihanan kevyt ja "arkinen" luomiväri. Ei sellanen liian räiskyvä, mutta antoi kuitenkin jotain mielenkiintoista silmämeikkiin. Lisää sävyistä ja Pure Luxen luomiväreistä täällä.

Ja sitten viikonloppuna Seinäkuun yöhön tehdyt meikit. (ja sori, huonot kuvat, olin jo hieman känässä kun näpsin.)


Aurinko Häikiiii!


Ja joo, mulla ei nyt oo näistä silmämeikeistä sellasta kuvaa, et koko liikkuva luomi näkyis, sorge! :D Mut käytetyt sävyt oli Diva (valkoinen) Ouch! (pinkki), jonka päälle laitoin sitten Cobalt-sävyä (mustahtavaa), koska pinkki oli yksistään liiankin kirkas. Lopputulos oli tollanen molempien sävyjen sekoitus, jotenki marjapuuromainen. Mutta ihan jees kummiskin.


Mä en nyt yksinkertasesti jaksa sen kummempaa päivitystä, koska alan oleen niin väsynyt, että ihan haukottelen tässä koneella. Ensi kerralla enemmän, promise!


ps. Sori ku mainostan niin kauheesti, mut muistakaahan rakkaat käydä äänestämässä mun ja Heidin kuvaa Samsungin sivuilla. Myös äänestäjien kesken arvotaan yks Samsun Galaxy S 2-puhelin, jonka itsekin toivon voittavani tuon kilpailun kautta. Jokainen ääni on tärkeä! Kiitos <3

4 kommenttia:

 1. voi vitsi sä OOT hyvä tekeen noita silmämeikkejä !!!!! oon kares :D

  VastaaPoista
 2. Kiitos :) Vihreistä tykkään itte enempi :)

  VastaaPoista
 3. ihan huippu hieno tuo sun bile-meikki. Sopii täydellisesti sun silmiin.
  Olis kiva nähdä joskus sulla "hennommat" kulmakarvat, että miltä sitten näyttäis. :)
  Sulla kyllä on aina ollut tuollaiset kulmat, mut ihan mielenkiinnosta... :)

  VastaaPoista
 4. Joo ihan totta, pitäis vähä alkaa kokeilemaan jotain uutta kulmiin, oon vaan niin tottunu laittaan mustaksi, ja muutenki, kulmat menee aina päin persettä, ne ei oo ikinä samanlaiset. Pitäis melkein ostaa joku tummanruskee kajaali ja kokeilla sitä :) Hyvä idea heidi.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...