torstai 16. kesäkuuta 2011

Kosmetiikkaostoksia, lupauksia ja kulmakarvoja

Hei taas kaikki ihanat seuraajat!

Palkka tuli ja tällä kertaa sain sanoa, että kaikki ei aivan mennytkään, hyvä niin! Pääsin nimittäin päivittämään meikkipussukkaani, koska kaikki (ihan oikeesti kaikki) tärkeimmät jutut oli ihan finiitto! Työpäivän päätteeksi kuljeskelin Anttilassa ja bongailin hyviä kosmetiikkatarjouksia. Löysin kaiken saman katon alta.

Tässä kuussa päivitin meikkipussiani 
- uudella nestemäisellä rajauskynällä (Rimmelliä tietty, mun luotto)
- puuterilla
- meikkivoiteella
- kajalilla 
- ripsarilla

Eli kaikki perustarpeet oli ihan lopussa! :o Nyt kyllä kuitenkin kelpaa taas meikkailla :)

Sorruin tarjouksen edessä ja ostin Natural Coden perus kivipuuterin. Yllätyin kovasti, koska oli todella hyvää ja kevyttä! Sama pätee myös Maybellinen Affitonen meikkivoiteeseen, joka on paljon parempi vaihtoehto kesäksi, koska on paljon totuttua "ohuempaa" ja kevyempää, mitä oon tähän asit käyttäny. Kajali oli myös luotto Rimmelin Soft Kohl (jota löytyy mulla myös valkoisena (jota käytän siis koko luomelle luomivärien pohjaksi)). 

Ostin ekaa kertaa piiiiiiitkään aikaan ihan uuden ja toisen merkkisen ripsarin. Normaalisti käytän Oriflamen Wonder Lash Mascaraa, joka on todella hyvä ja halpa, mutta nyt kun kerrankin lompakkokin oli samaa mieltä, annoin mieliteolle myöten ja ostin Volume Million Lashes -ripsarin, jota iki-ihana Eva Longoriakin on telkkarissa niin mainostanut. Oli todella hyvä ostopäätös. 

Tuntuu, että toi ripsari pidentää ja tuuheuttaa. Tein vertailun, jossa laitoin ko. ripsaria vain toisen silmän ripsiin ja lopputulos oli huikea mun mittakaavalla. Vitsi ku en tajunnu ottaa kuvia! :C Ei paakkuuntunut ja erotteli ripset tosi hyvin! Tykkäsin kovasti ripsarin harjasta, joka oli kumimainen. Harjassa olevat "piikit" on kivan kovia, jonka ansiosta harja erottelee ripset hyvin. Suosittelen!Kuvasta puuttuu tietty rajauskynät ym, mutta eipä tuo nyt niin haitanne. Mä en nyt pysty olemaan aloillani taas ollenkaan, ÄÄÄÄÄÄÄHHHHH, huomenna niin tärkeä meno ja oon yrittäny prepata itteäni ihan hulluna! Huomenna muuten luvassa pikkuinen Photoshoot, jossa voisi näkyä vähän asiaa vaatteistakin.

*  *  *

Eräs ihana kommentoija pyysi edelliseen päivitykseen liittyen kuvasarjaa, jossa edetään vaihe vaiheelta meikin teko. Idea laitettu korvan taakse! Voisin jopa nyt vapaapäivinäni harkita panostavani tälläiseen kuvasarjaan, joten tulossaon, I promise!

Tänne blogiin on muutenkin kommentoitu todella kivasti, kiitos siitä teille kaikille! On aina yli mahtavaa saada kuulla mielipiteitä ja vastailla niihin. Tykkään jopa kovasti siitä äänestä, jonka puhelimeni päästää kun saan sähköposti-ilmoituksen uudesta kommentista! Trust me, mä luen kaikki kommentit tyyliin 5minuutin sisällä, kun joku niitä tänne kirjoittelee ;)

*   *   *

Joku aika sitten mulle ehdotettiin, että kokeilisin tehdä omat kulmani hieman eri tavalla, kuin olen tottunut. Uskoaksi tällä kommentilla ei tarkoitettu kulmakarvojen muotoa / mallia, vaan sitä, millä ne tehdään. Yleensä vedän omat kulmani mustalla kajaalilla, koska mun mielestä vaaleemmat on ihan liian pliisut mun naamaan (tyyliin musta tukka, tumman ruskeat silmät, yleensäkkin aika tummat meikit ja sit yhtäkkiä ruskeet kulmat? Ööö ei mun juttu..). Kokeilin sitten tehdä uudella tyylillä ja pakko kyllä sanoa että oli hyvä juttu! Kiitos sinulle joka tätä ehdotit! 

Nykyään teen kulmani siveltimellä ja mustalla luomivärillä. Tässäpä tulosta. Ekassa kuvassa tällä uudella tekniikalla tehdyt kulmat. Alempana "vertailukohteita", joissa kulmat tehty mustalla kajalilla. Kuvissa kyllä valaisueroja, mutta you get the point ;)Jännästi noi kulmakarvat on aina ihan eri näköset joka kuvas! Mut eipä tuo mitään, ihan kivakin välillä et kulmakarvat ei oo joka päivä samanlaiset! :D Nyt mä kuintenkin meen taas tekemään jotain kehittävää ja paneudun huomiseen :3

1 kommentti:

  1. Ole hyvä vain vinkistä! ;)
    Siis tosi kiva tuollai nuo sun kulmat, paljon aidomman näköiset! Tykkään!! :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...