lauantai 19. helmikuuta 2011

What's in your bag?

Jeij, tänään siis luvassa laukkuni sisältöä. Idea bongattu blogista nimeltä Likainen Parketti. Kaikki lukijat voivat samalla ottaa haasteen vastaan ja tehdä samanlaisen blogipäivityksen omien laukkujensa sisällöistä!
Tässäpä minun laukkuni tavanomaisin sisältö.  Ensimmäisenä kalenteri, tietenkin. Muuten en tietäisi minne mennä ja koska. Puhelin, laturi. Laturi aina mukana koska nykyisissä kosketusnäytöissä on vaan niin paskat akut. Ja sitä paitsi, käytän mun puhelinta oikeestaan 24/7 ettei ihmekkään et akku kuluu nopeesti. Mukana puhelimelle myös suojus.

Pääkallopussukka on mun tupakkapussukka, koska en tykkää siitä, että tupakanpuruja ripajaa pitkin poikin laukun pohjaa. Pysyy laukkukin paremmassa kunnossa :) Sitten siinä on kaverina Ifan pastilleja, jotka sain Seppälästä, kun ostin meikkejä. En oikeestaan ees tykkää salmiakista, mut toi oli hyvää. Sitten löytyypi lompakko, tottakai. Onhan se jo kulunut, mutta niin mahtava tila-ihme ettei toista. Sinne mahtuu vaikka pieni elefantti jos on tarvetta. 

Avainnippuni! Minulla on niin paljon avaimia, etten tiedä mihin niiden kanssa pian joudun. Turha ees laittaa mitää sen kummempaa avaimenperää, joudun silti mennä jokaisen avaimen läpi jos haluan jonnekkin päästä. Avainnippuni lisäksi löytyy kuulokkeet, huulikiilto (jota en ikinä käytä) hiuslenkki ja viime keskiviikolta haalarimerkki, jonka sain Wartista, kun olin sielä kuvailemassa.

Tänään taas tiedossa työvuoro. Ulkona on varmaan se tavanomainen -22c, joten pakko pukeutua niin kuin michelin-ukko. Puff :s Eilen kun lähdin töihin, päätin ottaa pyörän mukaan, vaikka kävelinkin suurimman osan matkasta. Ei olis kannattanu. Jouduin nimittäin kävelemään ihan samalla tavalla sitten illalla kotiinki, koska pyörä oli niin jäässä. Ohjaustanko ei tahtonut kääntyä, ja muutenki ajaminen oli niin raskasta että turha ees yrittää. Nooooh. Ainakin oli tukka kivasti! :)Mutta nyt pitää mennä laittamaan itsensä taas ihmisen näköiseksi. Näkyilläääääänn :)

2 kommenttia:

  1. ooo! Röökipussukka. Vähä mikä idea. :D Oon aina ihan k-ottas ku huulirasva, käsirasva ja kaikki puhelimen kolot on TÄYNNÄ pehuja. Mutta röökipussukka!!!! Ostan heti suraavaksi sellasen! :)

    VastaaPoista
  2. Niimbä! En ees tajua miksen jossain välissä käyttäny röökipussukkaa, vaikka olin sellasen ostanu. Se on vaan paljon paljon parempi! :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...