maanantai 21. helmikuuta 2011

Kevyt päivämeikki

Jeij, tänään luvassa lila päivämeikki, jonka rajaukset tehty niin, että meikki kestää hieman kovempaakin säätä. Eivät siis ala silmät vuotamaan kesken lenkin, vaan meikki pysyy hyvänä, vaikka silmät tuppaisivatkin olemaan herkkiä valumaan. Paljon siis kuvia, joten ignoratkaa mun typerät ilmeet ja laittamaton tukka. Tässä siis täysin meikittä, puolisen tuntia sitten sängystä nousseena. Mulla on oikeesti tosi tumma iho, varsinki "taitekohdissa" ja muissa paikoissa kuten esim, suun ympäriltä, silmien luomet, silmän aluset, nenän ympärys ym. 


Sitten on meikkivoide ja puuteri naamassa, seuraavaksi laitetaankin kulmakarvat (joita mä en ees jaksa laskea meikiksi enää, koska jos en niitä tummenna, näytän ihan häröltä). Alempana kuvaa kaikista meikeistä mitä käytetty.Sitten kulmakarvat kuosiin ja valkoiset kajalit luomelle. Ja joo, mun kulmakarvat ei oo koskaan symmetriset, mutta eipä voi mtn.


Tässä laitettu valkoista luomiväriä silmän sisälkulmiin ja hieman sisäkulman alle. Liikkuvalla luomella noin pupillin puoleenväliin asti valkoista luomiväriä. 


Ja tässä kuvassa ylitte sakia ilme! Muttah.. Lisätty siis lila luomiväri ja kulmien alle erittäin vaaleanbeigeä kohdeluomiväriä.


Vähän tarkempaa kuvaa lilan luomarin sijoittelusta. Lilaa lisättiin myös alaluomelle.
Tälläinen oli sitten lopputulos.
Tässä kuvassa näkyy oikein hyvin tuo rajaus, jota ei ole vedetty silmän sisäkulmaa kohden loppuun asti. Kun rajaus jää lyhyemmäksi, on silmällä ns. lupa valua, mutta meikki, eikä rajaukset valu mukana. 

Ja sitten voisi laittaa hieman kuvaa käytetyistä meikeistä. Klikkailkaa suuremmaksi!Jees, mutta nyt on pakko lähtee liikenteeseen ja töihin. Myöhemmin lisää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...