keskiviikko 16. helmikuuta 2011

Pakkaspäivä

Tänään on ollut oikein kiva päivä! Siskolla oli vapaapäivä, ja hän sitten päätti tulla mun luokse kyläilemään. Samalla Sirpa päätti tuoda mulle Avonin kamat, jotka tilasin jotain kolmisen viikkoa sitten yhdeltä puolitutulta myyjältä. Samalla Sirpa toi mulle uuden päällystä tuohon rahiin. En osaa kyllä vieläkään päättää onko se hieno vai ei, mutta ilmeisesti se on tottumuskysymys.

Tehtiin siinä Sirpan kanssa ruokaa, muusia ja fish fingerssejä + sitruunaa. Tuli pahaa. Mä en osaa tehdä ruokaa. Ainut mikä oli hyvää, oli sitruuna :D Ruokailun jälkeen meikkailin Sirpaa ja tein lila-mustat silmämeikit. Meikkailun jälkeen lähdettiin käymään kylillä Specsaversissä, Tiimarissa, Seppälässä ym ym ym. Yllätys, tein lisää meikkilöytöjä!Vasemmalta oikeelle: Avonin Colortrend-sarjan meikkivoide 3,95. Seuraavana saman sarjan puuteri, 3,95e tämäkin. Oikealla Avonin Ideal Shade-sarjan Cream to Powder Foundation n. 16e. Nämä kaikki yht. 24e. Avonin pakkaukset on kyllä aina ihan mielettömän ihania!


 Tää meikkivoide valitettavasti mulle aivan liian tummaa. Ajattelin palauttaa myyjälle, koska mulla ei vaan oo mitään tarvetta tolle väärän sävyn takia.


Tämä puuteri on vielä kokeilematon, mut vaikuttaa tosi hyvältä. Pakkaus taas aivan mielettömän hieno! Ihana kun käytetään niin paljon mustaa :) Myöhemmin vois kertoa lisää et millanen puuteri itsessään sitten on. 


Paketin paras ostos! Kuvaa klikkaamalla näkee millaista toi itse tuote on. Kokeiltiin tätä Sirpan kasvoihin, joihin on välillä aika hankala löytää hyvän väristä meikkivoidetta. Tää sävy sopi sille erittäin hyvin! Pitänee illalla kokeilla itselle kanssa. Plussaa taas tuotteen pakkauksesta: Meikkivoidenapin alla on oma tila sienelle. Levityssienikin tosi hyvää materiaalia.
Tällainen löytö Seppälästä 0,50e. Olihan tuo paketti vähän kärsinyt, mutta kuten tosta alimmasta kuvasta näkyy, niin pigmenttiä piisaa. Mistä tunnistat hyvän luomivärin: oma ihon väri ei näy lävitse. Tässä luomivärissä on sen verran pigmenttiä että huh, kyllä tuli saatua paljon 50 sentillä! Väriä ei tosiaan tarvitse "kaivaa" napista, vaan tuo mitä sormen päähän jäi, oli vain yksi painallus.


Googlesta löytyneen mallin mukaan alettiin sitten Sirpalle kokeilemaan meikkiä. Sirpalla on pääasiassa vihreät silmät, joten kokeiltiin lilaa, koska se on ns. "complementary colour". Ruskeiden silmien tehosteväri on vastaavasti vihreä. Complementary Colour on väri, joka saa silmien oman värin korostumaan ja erottumaan kontrastin avulla. Tätä asiaa voipi sitten opiskella lisää täällä. Lopputulos näkyypi sitten seuraavissa kuvajaisissa.

Päätettiin olla laittamatta niin paljoa mustaa, kuin alkuperäisessä, ettei lopputlos näytä ihan pandakarhulta :)


Sitten vielä mietintää tästä rahista. Mulla tulee väkisinki mieleen joku lasten leikkihuoneen ylisuuri leikkipalikka, dublo tai lego.. No ainaki vittu on mustavalkonen! Saapi nähdä jos sitten kun rikastun oikeesti ostaisin sen Marimekon kankaan tuohon. Ei taida raidat ja ruudut vaan mennä päikseen :s Hahaa, tuossa ylemmässä kuvassa on mun joululahjaksi saadut tupakkatossut! Ihanat karvaiset ja valkoiset <3 Niis lukee Pretty <3 IhQuu! Sitten voisin laittaa muita random kuveja tähän.Mun kahvipensas! <3


Sain tän kissan synttäri- tai rippilahjaksi tytöiltä ja se on oikein rakas esine. Korkeutta kissalla on noin 60-70 cm. Hieman on kärsinyt, mutta silti oikein  näyttävä kissutyttönen.Mutta nyt Batteryä ja yks Loli. Sitten voisin valmistautua illan kuvauskeikkaan ja harkita Komiassa pyörähtämistä, sillä siellähän on PETRI VITUN NYGÅRD (Uus levy ihan jees, välillä liikaa toistoa ja tuntuu et jutut loppuu kesken.. mut muutama ihan jees kännibiisi löytyy). Over and out!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...