tiistai 15. helmikuuta 2011

Hankintoja

Taas kauhia himo kirjottaa! :>

Tänään palkkapäivä ja tili näytti todella surkeita lukuja laskujen jälkeen, mutta ruokakaupassa oli silti pakko käydä. Samalla kävin sitten Seppälässä, koska mulla on kajali ja eyeliner lopussa.. eli oli pakko uhrautua. Ennen kylille menoa avasin Spotifyn koneella, ja huomasin, että niillä on nyt semmonen teema-juttu-juttude, et saa viikoks premiumin käyttöönsä ilmaseks. Pakkohan sitä oli kokeilla. Täytynee sanoa että vaikkei normi Spotifyllä ookkaa niin paljo eroa Premiumiin niin oon kyllä myyty. Paras plussa oli puhelimeen saatava application. Mietityttää vaan, kun on kuitenkin 10e kuussa tuo Premium, että pystyykö sellaisia maksamaan. Ajattelee et vuodes se on sitte jo 120e, eikä tollanen summa oo kyllä kovin kiva.


Mutta nyt muihin hankintoihin. Seppälästä tosiaan lähdin kaivelemaan kajaleita, koska omani ovat ihan finiitto. Seppälässä oli Osta 3, Maksa 2-tarjous, jota tietenkin käytin hyväkseni. Sain toisen kajalin siis ilmaiseksi, koska joka tapauksessa olin ostamassa kahta tuotetta. 
Eyelineriksi ostin Rimmelin kestosuosikin, ihan huippu tuote ja halpa. Nämä kajalit ovat sitten ihan uus tuttavuus, 2e kpl (joista toinen siis tuli ilmaiseksi). Saapi nähdä ovatko hyviä. Testeri ainaki vaikutti ihan ok:lta. Näiden lisäksi tein erittäin halvan sisustushankinnan! :> Kuppi maksoi 1,90e! Ihanan musta-valkoinen! <3
Näin kun taas puhun sisustusasioista, käväisin Marimekon liikkeessä samalla. Kävin tutustumassa lähinnä hintoihin ja katsomaan millainen kangasvalikoima Seinäjoen Marimekko-putiikissa on. Arvatenkin oli ihan mielettömän hienoja kankaita, mutta niin oli metrihintakin. Siskon kanssa tänään soitellin tästä rahi-projektista, joka nyt on ollut työn alla jonkin aikaa. Toiveena on ollut löytää kivaa kangasta, jolla päällystää mun rahi, joka on tällähetkellä mahonginpunaruskea. Löysin Eurokankaasta mustavalkoista kangasta, mutta koska mun kämpillä on raitoja, ei ruudut ehkä sovi rahiin. Ostin kuitenki tän mustavalkoruudullisen kankaan ja sisko iloisesti ilmoittikin tänään ommelleensa kankaan valmiiksi. Silti mietityttää..

Joonas-kuosi vaikutti todella hyvältä, ja näin kun tutkailin jälleen Internetin ihmeellistä maailmaa, käytetään Joonas-kuosia paljon raitojen kanssa, joita minunkin kämpiltä löytyy. Tässäpä kuvaa. Mulla on juurikin tuon paksuista raitaa tuossa kankaassa, joka on alkovin edessä. Mutta Ikeasta tietty, ehkä hiukka halvempaa :DYlijäämäkankaasta vois tietty tehdä sit sohvatyynyjä :3

Sitten katselin hieman mun Marimekon lempparikuosia, Bottnaa, mutta se tuntui jotenki todella pliisulta Joonakseen verrattuna. Niin kuin nyt voi vertailemallakin nähdä :D


Sitten tuumailin vielä Ruusupuu-kuosia, josta löytyis sitten tätä käyttämääni tehosteväriäkin.


Joka tapauksessa, en päässyt sen kummempaan päätökseen siitä mitä haluan. Ja tosiaan tuo raha-tilannekkin sanoi EI, sillä metri hinnat liikkui 25e-49e/m välillä (tsiisus!), ja rahiin tarvisin noin 2m. Ehkä sitten joskus kun olen rikas. Päätin tallustella ruokakauppaan. Tähän sitten hieman kevennystä: Ostin ehkä maailman parasta rahkaa! Om nom om! 
 

Nyt pitää kuitenkin mennä tekemään kunnon ruokaa ja jatkaa normaalia elämää. Huomenna onkin luvassa Wartissa hieman raskaammanpuoleiset bileet, kun Hoitsut taas bilettää. Meikäpoika lupautui mennä sinne kuvailemaan illan kuulumisia (joten huomenissa tulee sitten varmaankin tehtyä joku ranteet auki-meikki :D). Jospa saisi sitten vielä kaverin sinne. Vois kysyä vaikka Mikko-poikaa (yllätys) :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...