perjantai 21. tammikuuta 2011

Himotusta

Se joka leikkiin ryhtyy..

ja kaikkia muuta paskaa.
Mä oon nyt jo kauhian addiktoitunut. omg.

Anyways. Toinen päivitys koskee ystävääni Heidiä, jonka meikit tein eräisiin erittäin onnistuneisiin opiskelijabileisiin. Opiskelijabileissä oli mafia-teema, jonka mukaan poppoomme oli pukeutunut -tietenkin. Samana iltana saimme nautiskella kuohuvaa läheisessä hotellihuoneessa, jonne olin eräästä kilpailusta voittanut VIP-paketin. Mutta nyt asiaan.

Heidin ns. "hahmo" oli Ivana, tumma ja tulinen venäläis-rakastajatar ja tämän idean mukaan minä sittein tein meikit. Kulmakarvat muistaakseni Heidi tummensi itse (täytyy myöntää, muiden kulmakarvat ei oo mun vahvuus). Perusalustus tapahtui Heidin omilla meikeillä, eli meikkivoiteesta ja puuterista (ja kalalista, jolla kulmat tummennettiin) en osaa sanoa sen kummemmin mitään. Ideana oli kuitenki saada mahdollisimman "terävä" ja vaatteisiin (+ peruukkiin) sopiva meikki.


Eli meikkivoiteen ja puuterin jälkeen kasvoihin tehtiin kevyt korostus isolla siveltimellä, joka on ostetty Henkkamaukalta, a 2,95 e muistaakseni. Poskipunana oli Oriflamen GG poskipuna/puuteripallot (vitun kallis tuote, mut kestää kauan. Avonilta voi tilata täysin vstaavan tuotteen alle kympillä).

Silmämeikin pohjaksi levitettiin valkoista kajalia (MacFactor, Kohl Pencil, 010 White), jonka päälle puoleen silmään asti, noin pupillin kohtaan valkoista extra kimaltelevaa valkoista luomiväriä (ei voi muistaa mikä oli kysees..). Silmän ulkoreunaan tuli Make Up Storen Microshadow- luomiväriä, väri jubilee, jossa on vihertäviä kimalteita. Häivytys ihan vaan sormin.


Kulmaluu korostettiin Oriflamen GG Gold Shine-nimisellä moussemaisella luomivärikynällä. (tuotanto ymmärtääkseni loppunut). Tämän päälle kerros samaa valkoista luomiväriä, jota laitettiin silmän sisäkulmaan. Lopuksi rajaus Lumenen nestemäisellä bluberry-rajausvärillä. Ripset vähä käivärälle ( :DD) ja sit isosti ripsaria. Ripsivärinä oli ehdottomasti maailman parasta ripsiväriä: Oriflamen Wonder lash mascara, joka voittaa kaikki muut ripsivärit joita olen ikinä kokeillut.

Lopputulos kruunattiin Seppälästä saatavilla irtoripsillä, jotka lyhennettiin Heidin silmiin sopiviksi. Seppälän irtoripset on muutenki hankittavan arvoisia hinta-laatusuhteeltaan (2,95e/pkt). Kannattaa kuitenki valkata irtoripset tuotepiikin takimmaisista, jolloin liima on hyväkuntoista eikä valmiiksi jo kuivunutta.

Tietysti täytää hieman hypettää omia kuvaustaitojani ja laittaa tähän yks mun lempparikuvista ikinä. Lopputulos ja kokonaisuus kruunattu!Ja sitten tietysti täytyy laittaa hieman kuvatusta siitä, miten tein itsestäni miehen ;) Kai tämäkin meikkaamiseksi jollain tapaa lasketaan : D
Ja lopputulos:Mutta nyt vois mennä vähä pelaamaan League of Legendsiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...