perjantai 21. tammikuuta 2011

First ever - WOHOU !

Hey kaikki arvokkaat lukijat.

Tästäpä alkaa tälläinen pikkuinen blogi-värkkäily, jota pyrin päivittämään aina, kun on aikaa.

Pääasiassa blogiini tulee entryjä kaikesta, mikä liittyy kosmetiikkaan, mutta lähinnä kuitenkin niin, että päivitän tänne erilaisia luomivärimalleja, joita olen itselleni kokeillut. Luvassa siis paljon kuvia! Idea koko touhuun on lähtenyt oikeastaan siitä, että kaverit ovat kehuneet aina meikkaustaitojani ja koska olen itse aihealueesta kiinnostunut. Jossain vaiheessa voisin harkita jopa videopäivityksiä, joissa rakennan päivän meikin.

Ensimmäisenä blogimerkintänäni voisin kertoa ensimmäisestä kosketuksestani kosmettiikkaan ja meikkeihin kun olen pieni. Muistan käyneeni äitini meikkilaukulla useaan otteeseen maalailemassa naamaani kaikilla mahdollisilla väreillä, eikä äitini oikein pitänyt aikaansaannoksistani. Itselläni oli kuitenkin aina hurjan hauskaa, koska meikit oli tietyllä tapaa "kiellettyä", silloin kun olin noin 5-6-vuotias. Kasvettuani, sain paljon oppeja isosiskoltani, joka oli yläasteaikoinaan meikkien ns. heavy-useri, ja olin usein hänen koekaniininsa. Hänen kokeiluittensa ja oppiensa ansiosta tämä tyttö on kehittynyt vuosien saatossa omasta (ja muutaman muunkin) mielestä harvinaisen hyväksi "ehostajaksi". 

Muistan ala-aste ajoiltani sen, että luokallani oli eräs todella kypsän oloinen (jos ala-asteikäistä voi koskaan sanoa kypsäksi) tyttö, joka käytti oman ikäistensä mielestä todella paljon meikkiä, vaikkei kyse ollut todellisuudessa muusta kuin ripsiväristä. Muistan salaa aina ihailleeni häntä ja hänen rohkeuttaan kokeilla meikkejä jo niin nuorena, ja osaltaan myös hänen takiaan harrastin meikkejä jo ala-asteen viimeisillä luokilla.
Joka tapauksessa, luvassa on paljon asiaa pääasiassa luomiväreistä: tummat sävyt (paljon mustaa luvassa!) mutta myös paljon räikeitä ja kirkkaita värejä tullaan käymään lävitse. Siinä sivussa puhutaan tietysti kasvojen pohjustuksesta, kasvojen ja silmien muodoista ja kaikista tuotteista, joihin olen itse tykästynyt. Haluan kuitenkin sanoa erikseen, ettei mihinkään tekemääni meikkiin tarvita juuri niitä tuotteita, joita itse käytän, vaan kaikki meikit on mahdollista toteuttaa juurikin niillä tilpöhööreillä, joita sinulta löytyy kaapistasi.

Kauhee himo kirjottaa tähän jotain tyyliin XOXO, Gossip Girl mut jätämpä väliin : D

Toivotaan että blogini löytää lukijoita.1 kommentti:

  1. HAHA! Ja löysimpäs hyvän appsin mun puhelimeen. Tulevaisuudessa siis blogipäivityksiä on the go :>

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...