maanantai 7. helmikuuta 2011

Tukkapäivitys!

Ah Yeah, om om om <3
Nyt tälläinen pikkuinen entry pidennyksistä ja Brad Pittistä!

Eilen tuli Subilta Meet Joe Black. En ollu ennemmin nähny ko. leffaa, mut hyvä oli. Hieman pitkähkö kyllä, koska mainoksien kanssa 3,5h vissiin. Ysiltä se alkas ja siinä puoli yhen maissa loppu. Vittu meinasin tukehtua omaan kuolaani siinä vaiheessa ku se pani sitä muijjaa, Tsiisös mitkä lihakset! Ainut miinus  koko leffasta on kuitenki se, et mua ärsytti ihan suunnattomasti ku se muijja ja etenki Brad koko leffan ajan kuikuili muualle. Silmät pyöri molemmilla niinku väkkärät vaikka oli kuinka hottis-tilanne päällä. Hyvä ettei siinä panokohtaukseski silmät vetäny ympyrää. Muutenki se panokohtaus oli työntö ja tuijotus-tyylinen ja nauroin itekseni sohvalla :D

Mutta nyt hiuksiin. Tänään laitamme siskoni kanssa minulle taas pidennykset, koska en vain voi elää ilman. Mulle ei sovi lyhyt tukka sitten millään mallia. Kysymys kuuluukin, laitanko pinkkiä taas vai en? Pinkkiä tukkaa ei kyllä oo kovin paljoa, ja mietin että jospa siitä väsäis jonkulaisen epäsymmetrisen raita systeemi-hässäkän päännahkaan. Vaikka jos vaan toiselle puolelle laittais sitä tai jotain. Noh, katsotaan mitä siskon kanssa saadaan aikaan.

Tulevaisuudessa kun joku teistä -ah niin ihanista lukijoista- harkitsee pidennyksien hankintaa, niiin käykääpä osoitteessa http://www.rapunzelofsweden.fi/ Hiuslaatu erittäin korkeaa ja voi käyttää samoja pidennyksiä useampaankin kertaan. Mutta nyt kahvia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...