lauantai 12. maaliskuuta 2011

Varoitus!

Tein helmikuun alussa blogipäivityksen "Meikkivälineiden aatelia", jossa kerroin tilaavani lightinthebox.com:ista noin 20 euron arvoisen meikkisivellin-setin. Tänään on 11. maaliskuuta, enkä ole vieläkään saanut tilaustani. Yritys kertoi avoimesti, että tilauksen saapumiseen menee "super saver shipmentillä" ainakin 30 päivää. Nyt on mennyt jo yli 30 päivää, eikä pakettia näy sitten missään. Harmittaa aivan suunnattomasti, koska odotin kovasti paketin saapumista. Olen ollut yhteydessä yritykseen useaan otteeseen, että saisin rahani takaisin, koska koen, ettei yritys pitänyt omaa puoltaan sopimuksesta. Asiakaspalvelusta vastattiin tyylillä "voi voi, koita ny vaan odottaa vielä", mut mun mielestä tää menee jo kohtuuttomaksi. En ole saanut mitään seurantakoodia tai vastaavaa, jonka avulla voisin tsekata missä paketti edes on. Tuntuu siltä, että koko pakettia ei ole edes lähetetty. Varoituksen sanana siis muille:


Älkää missään nimessä tilatko www.lightintehbox.comista ikinä mitään, sillä tavaroita ette saa.

1 kommentti:

  1. Itelle kävi hieman samalla tavalla, ku tilasin hameen netistä. Toimitusaika oli 4-5 viikkoa, ja viiden viikon kuluttua aloin kysellä että missäs se hame viipyy. Viivästyksen syyksi ilmoittivat kiinalaisen uuden vuoden (:D) ja Japanin tapahtumat. Noh, tänään (aikaa kulunut yli 6 viikkoa) tuli sitten ilmoitus että paketti on lähetetty tulemaan...

    Jokatapauksessa hame tulee nyt liian myöhässä, kun olisin tarvinnut sen viime lauantaina... Ei voi mitään, aion pitää sen ku oon sen kerran maksanu (ellei se sitten oo ihan täysin sekundaa).

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...