perjantai 22. huhtikuuta 2011

Tuotekatsaus: Dermosil, Oriflame & Avon

Laura kysyi jokin aika sitten, haluaisinko tehdä tilausta Dermoshoppiin. Totta kai halusin! Oon nähny todella monella kaverilla Dermosilin tosi kivoja käsisaipuoita, jotka on tosi kätevästsä pakkauksessa. Teki muutenkin mieli tutustua Dermoshopin tuotteisiin.
Mulla oli etukäteen sellainen kuva, että Dermosilin tuotteet on ns "testattuja, turvallisia" ja rinnastettavissa esimerkiksi apteekin myymiin kasvohoito- ja muihin vastaaviin tuotteisiin, vaikka Dermoshopista löytyykin aika vähän kosmetiikkatuotteita, toisin kuin ihonhoitotuotteita. En ole vielä ennättänyt tuotteita itse kokeilemaan, mutta eiköhän tuokin asia pian hoidu. Joka tapauksessa, tällainen satsi sitten siunaantui!


Koko läjä alle 40e. Toki tuossa on siskon yks tuote, mut vähä pahaa pelkään, et mä joudun sen maksamaan joka tapauksessa, kun oon sille elämäni velkaa :D Mutta noooooh, siskon tuote maksoi kuitenkin alle vitosen, ettei sillä niin väliä oo.

Mandariini suihkugeeli.
Miellyttävän pehmeä ja hedelmäinen

suihkugeeli. 3,60e.
 

Vadelmanaamio. Puhdistava
klassinen savinaamio. 6,40e
Puhdistusvaahto. Pehmeä vaahto sisältää E-
ja B-vitamiineja sekä merileväuutetta. 6,40e
 

Siskon tilaama tuote. Puhdistusmaito.
Tätä en yhtäkkiä löytänyt dermon nettisivuilta,
mutta hintaa oli 4,70e muistaakseni.


Kuoriva vadelmasuihkugeeli. Kevyesti
kuoriva suihkugeeli, vadelmainen tuoksu. 4,70e

Käsisaippua (sininen). Tyylikäs
saippua käsien toistuvaan pesuun. 4,40e


Muutama päivä sitten tein oikein löydön Citymarketin Seppälässä. Löysin uber halvalla aivan huipun hajuveden! Vanilla fun 6,95e. Hajuvesi todella voimakas vaniljainen. Plussaa myös siitä, että kyseessä eau de parfum, eikä eau de toilette.

 

 

Kävin Annella tuossa alkuviikosta, joka antoi mulle mukaan muutaman Oriflamen esitteen. Samalla ostin Annelta Oriflamen Wonderlash Mascaran, tällä kertaa kuitenkin ton Intensen. Hintaa vähän päälle 7e. Normaalista wonderlashistä poiketen, tän ripsarin pitäis olla paljon normaalia mustempaa. Tykkäsin kyllä kovasti! Ihan luotto ripsari!

 

 

Avoniltakin tilasin tuossa jokin aika sitten. Tähän läjään kuuluu vielä meikkivoidepuuteri, mutta oon sen jo joskus ennemmin kuvaillut, etten sitten tähän viittinyt sitä enää änkeä. Eli kuvassa perus suihkugeelejä, ensimmäinen on ihanan mansikkainen Avon Naturals suihkugeeli (noin 2e). Keskellä All yours suihkugeeli (n.2e myös), hyvän tuoksuinen sekin. Viimeisimpänä tuo Advanced Techiquesin latvahoitoseerumi, jota kaverini Tiina on niin monesti suositellut, että nyt sen sitten tilasin. Seerumi 3,50e.

 

Kyllä on taas tullut ostettua jos jonkin näköistä pakkelia ja pesuainetta että hoh hoh! Ei kyllä hetkeen tarvi tilailla mitään mistään. Näillä pärjää ikuisuuden!

2 kommenttia:

  1. Mullon kans tuo puhdistusvaahto, ja on parhain mitä oon kokeellu! :)

    Tilasin kans tuolta just viikko sitte kaikkia kivaa, mulla vähä sama ajatus ku sulla että ne on "testattuja ja turvallisia" :D

    VastaaPoista
  2. Joo oon nyt kans ite kokeillu kahtena iltana ja ei voi kuin todeta et hyvää on. Yleensä mun naamaa kiristää yli paljon iltapesujen jälkeen, että on pakko laitttaa melkein kilo rasvaa heti perään..mutta tuolla kun pesee ei kiristä läheskään yhtä paljon.

    Osa dermon tuotteista näyttäö muuten olevan allergia ja astmaliiton hyväksymiä, ettei kyllä kovin kaukana totuudesta meidän luulot siis oo :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...